måndag 3 augusti 2015

Sveriges TapetserarMästare - STM

Vilken hantverkare ska jag anlita? Är det en fråga som känns bekant? Börja fråga runt i bekantskapskretsen, bland arbetskompisar, på gymmet osv om ditt uppdrag och om du kan få tips på någon hantverkare som kan tänkas passa för ditt uppdrag. Samhället kryllar av oseriösa hantverkare vilket såklart är mycket tråkigt för oss hantverkare som gör jobb av hög kvalitet och som håller det hi lovar.  Ett annat sätt att kolla hur seriös en hantverkare är kan vara att kolla om företaget är anslutet till något Branschförbund, organisation eller förening. Eller be om referenser från tidigare kunder.
Som tapetserare kan du vara ansluten till Sveriges TapetserarMästare (STM). Att anlita en medlem i STM innebär trygghet ur flera perspektiv för dig som kund. För att få vara medlem i STM krävs att tapetseraren har en dokumenterad utbildning och har deltagit i ett adept-mentoravtal.

Varje år anordnas Branschdagar där medlemmarna träffas och knyter kontakter med varandra och leverantörer. De vidareutbildar sig inom olika områden i branschen och delar kunskap och erfarenheter med varandra. På så sätt drivs branschen framåt och utvecklas. På detta sätt utökar medlemmarna sitt nätverk och sin kunskap i branschen.
Trygghet för dig som kund innebär också att de anslutna medlemmarna följer Allmänna Reklamationsnämndens riktlinjer. Skulle du som kund inte vara nöjd med ett utfört arbete kontrollerar opartiska granskningsmän det utförda hantverksarbetet.  Är kvaliteten inte tillräckligt hög åtgärdas arbetet.

Visst låter väl det bra? För att läsa mer om och för att hitta en STM-ansluten tapetserare i din region kan du läsa mer på www.tapetserarmastare.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar