fredag 23 maj 2014

Erbjudande KapelltvättSe hit alla Båtägare!

Nu har årstiden kommit som alla båtägare har väntat på och längtat efter. Solen skiner, vindarna är ljumma och vattnet glittrar förföriskt vackert. Det är dags att sjösätta båten och vad inser man då? Kapellet som har legat i dvala under vintern är smutsigt, mögligt, trasigt och läcker in vatten. Ingen fara! Vi hjälper dig med dina kapellproblem och har tagit fram några fina erbjudanden till dig som kapellkund.

Vi har genom åren testat en hel del produkter och har plockat ut de vi tycker är allra bäst. Därför kommer de inte från samma tillverkare. Tyvärr håller inte Ship Shapes Impregnering måttet och därför jobbar vi istället med en impregnering från Soft Care.

Erbjudandena gäller from 26:e Maj - 30:e Maj 2014
Erbjudande 1
Köp 1st flaska Kapellrengöring  (Ship Shape) + 1st Flaska Impregnering (Soft Care) och få 1st flaska Rengöring för Vinylfönster (Ship Shape) på köpet (värde 150kr)


Erbjudande 2
När du lämnar in ditt kapell för Tvätt och Impregnering lämnar vi 10% rabatt på Tvätten.


Renovering av kapell
Rena och tvättade kapell lagar vi gärna och vi kan hjälpa dig med att byta rutor och blixtlås, laga hål och revor samt bättra på brustna sömmar.  Tvätta kapellet själv eller lämna in det till oss. Du väljer själv. Varmt Välkommen!
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar