fredag 9 mars 2012

Lördagsöppet


Lördagen den 10:e mars är verkstaden öppen mellan 10-14. 

Vill passa på och påminna alla båtägare om att det börjar bli dags att se över vilka textila åtgärder som behöver fixas för att båtsäsongen ska bli så trivsam och gemytlig som möjlig. 

Trötta och mögliga båtdynor är inte alls mysigt att sova på, inte ens för ett par nätter och vem vill ligga och andas in små mögelsporen när man sover?

Båtkapell som krånglar när de ska av och på för att kanalerna för bågarna är trasiga, spruckna rutor, trasiga dragkedjor, hål och revor i väven, trasiga tryckknappar och öljetter...känner du igen dig? Då är det läge att fundera på om kapellet ska renoveras eller göras nytt?

Håller inte kapellväven tätt? Lämna in det för impregnering så är problemet löst. (Kapellet bör vara rengjort före impregnering.)

Som sagt, båtsäsongen närmar sig och det står inte på förrän båten skall läggas i. Tänk på att vara ute i god tid om du vill beställa nytt kapell eftersom det måste tillverkas innan båten läggs i sjön. Alla kapell mallas på båten, aldrig efter det gamla kapellet.  
 

Varmt välkommen att kika in! 

//Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar