onsdag 18 januari 2012

Kvällskurs i Möbeltapetsering

Klä om din egen möbel!

I de gamla, vackra magasinslokalerna på Alderholmen i Gävle håller Tyg och Tagel Tapetserarverkstad till. Trägolv, stenväggar och högt i tak bildar en härlig atmosfär. Nu har Du chansen att förgylla åtta härliga vinterkvällar genom att delta i Tyg och Tagel Tapetserarverkstads kvällskurs i möbeltapetsering.

Tillsammans kommer vi överens om en lämplig möbel att klä om. Det bör vara en möbel av mindre, enklare modell utan alltför avancerade moment. Du som kursdeltagare får 20% rabatt på alla tyger och material som du köper under kursen. Vill du beställa egna verktyg så går det bra annars finns det att låna på verkstaden.

Vem håller i kursen? Det är Frida som äger och driver Tyg och Tagel Tapetserarverkstad. För mig är kvalitet och det genuina hantverket viktigt. Bevarandet av gamla ting och möbler ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar att se den förvandlig som en möbel genomgår när den får nya kläder.

Deltagarantal: 4-6st. Minsta antalet deltagare för att kursen skall bli av är 4st och max är 6st.

Kursen består av 8 tillfällen och kostar 3200kr. Vi kör igång onsdag den 8:e februari och träffas varje onsdag fram till och med 28:e mars. Varje vecka träffas vi kl 18 och håller på till 21.00.

Passa på att förverkliga din dröm, klä om din egen möbel på Tyg och Tagel Tapetserarverkstads kvällskurs!

Har du frågor och funderingar? Tveka inte att höra av dig till mig (Frida) på 070-565 24 45.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar