fredag 11 november 2011

Ständigt pågående utvecklinsfas


Den fina spegeln är ett loppisfynd
 (som så mycket annat på verkstaden)
Ett av de vackra fönstren på verkstaden
Den lilla pallen plockades upp utanför Återvinningen i Gävle, 
fick ett nytt lock samt lite nya kläder.
Den lilla fåtöljen hittades i en container 
(jag vet att man inte får klättra i sånna men kunde inte låta bli)
Therese och jag har gjort en underbar bakelse till verkstaden. 
Det rutiga tyget är i ull och otroligt mjukt och lent. 
Fårskinnsfällen kostar 799kr och kommer från Skandilock.
(före och efter bilder kommer senare) 
Den gamla skrivbordsskivan målades vit 
och får fungera som podie ett tag. Jag är en sån människa som tycker om när det händer grejer och samtidigt älskar det som är tryggt och säkert. Ofta ligger mina idéer och ruvar och mognar innan de sätts i verket. Ofta tycker jag att det händer för lite och att det går för sakta, men små steg framåt är också steg. Och det är inte lätt att tycka att det händer för lite samtidigt som man dyrkar tryggheten. 


Nu har jag knatat omkring i mina underbara lokaler på Alderholmen och känt mig för en massa. I ett av rummen håller fastighetsägarna på att bygga en låda. Ja, det låter märkligt men de ska göra en trappa ner till källaren så att lokalen under går att hyras ut. Detta resulterar i att jag får en stor låda på golvet. Givetvis visste jag om detta när jag tackade ja till lokalen så det kommer inte som en chock. Däremot har det bidragit till en massa tankar och funderingar kring hur jag vill utforma lokalen och jag tror att tankarna sakta men säkert håller på att klarna. Väggar som ska byggas och mest en massa väggar som ska bort. Men detta återkommer jag till en annan gång. 


Men under tiden och fram till dess att lokalen byggs om så har några små "showrooms" skapats i lokalen. Och jag känner mig nöjd. Riktigt nöjd faktiskt! Så kom hit, låt dig inspireras och njut av atmosfären i mitt gamla magasin. 


Imorgon åker jag och Therese (min underbara praktikant) till Båtmässan för att kolla in vad som händer på båtmarknaden, samla på oss inspiration och idéer inför båtsäsongen 2012. Trevlig Helg!!!

4 kommentarer:

  1. Tjusigt!!! Hoppas ni hittade nåt spännande på mässan! Är du i verkstaden på onsdag? Åker ner på Nevotex-öppethus och tänkte jag skulle se det live!!
    /Kajsa

    SvaraRadera
  2. Bilden på spegeln är helt underbar! Jag trodde först att det var en låda med miniaturmöbler i :-) Söndagshälsningar från Stenungsund

    SvaraRadera