måndag 7 mars 2011

Mässplanering och Mentormöte

Svarta ramar

Dessa två gentlemän kommer att finnas att åskåda på mässan.
Färgerna i montern blir grått, cerise och svart
Den 1:a-3:e April ska Tyg och Tagel Tapetserarverkstad ställa ut på Villafamiljens Mässa i Göransson Arena i Sandviken. Idag har jag fått den allra finaste hjälp av Annastina att planera monterns utseende. Annastina är mönsterkonstruktör och ritar sagolikt vackra och coola mönster. Annastina driver företaget Annafina och via hennes hemsida kan man beställa hennes unika och härliga bärsjalar. Skisserna över montern är så gott som färdiga och nu gäller det bara att få ihop alla saker som skall vara med på mässan. Nervöst, nervkittlande och fantastiskt utmanande. Välkomna alla att säga hej i min monter på mässan!

Eftermiddagen spenderades ihop med min mentor Laila. Lugn och trygg med en massa livserfarenhet. Skönt att ha någon som peppar och stöttar, motiverar och vrider och vänder på funderingar, helt plötsligt har frågetecknen rätats ut och blivit ett utropstecken. 

En underbart motiverande och kreativ dag som resulterat i att huvudet känns lite mosigt men känslan i kroppen är skön och en god natts sömn kommer att sitta som en smäck. 

2 kommentarer:

 1. Älskar bloggen och har precis delat den i mitt nätverk på Facebook. Jag vet inte vad du heter. Det vill alla veta som besöker denna sida. Annars är det som att ta en fika med någon, utan att presentera sig.
  Supertack och roligt att du tycker om Mediababe och har glädje av bloggen. En god vän gick till biblioteket och lämnade Mediababe som inköpsförslag. 3 v senare fanns boken att låna. Kanske ett tips, för jag tror att den skulle väcka många nya tankar hos dig. Fick idag en underbar kommentar av en tjej som är vårdlärare. Hon har läst boken och startat en vårdblogg, eftersom hon är vårdlärare. careeducationpunktse.blogspot.com
  Jag minns inte exakt på vilket inlägg hennes kommentar stod, men när jag läste din och besöker din blogg får jag genast tanken att du liksom hon skulle kunna få en aha-upplevelse av Mediababe.

  Hooka upp dig med mig via Facebook om du har lust och biblioteket är som sagt ett tips. Tills jag hittar mig fram till Sandviken för att föreläsa. Har ni en entreprenörsförening eller några kvinnliga nätverk som kan tänkas stå värdar? I så fall får du gärna mejla mig om det.

  kram
  Jacqueline

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt långa inlägg! Det värmer mycket att du gillar bloggen och nu inser jag att jag inte har presenterat mig. Ska genast ändra detta! =)

  Får bli en beställning av boken snarast. Som du kanske sett så är inte kommentarerna och inläggen så många och det är något jag vill ändra på.

  Din kommentar satte extra stjärnglans på fredagen!

  Kram Frida ;)

  SvaraRadera