måndag 10 januari 2011

Nytt År! Nya Möjligheter och Äventyr!


Nu är det ett år sedan jag startade Tyg och Tagel Tapetserarverkstad. Ett långt och bitvis otroligt kämpigt år, ett år med oändligt många lärdomar, ett år fyllt av nya bekantskaper, kontakter och kunder. Trots att det har varit ett långt år så har det gått otroligt snabbt, jag inser det nu när vi går in på 2011. Trots att förra året bitvis var kämpigt så har det varit mycket utvecklande och roligt och jag ser hoppfullt fram emot det år som ligger framför fötterna. Problem som uppstår är till för att lösas, hinder ska forceras och företaget ska växa sig starkare.

Utan att bli för högtravande och fylld av klichéer skulle jag vilja tacka min familj och mina fantastiska vänner runt omkring mig. Ni har varit ett enormt stöd och jag hoppas ni står kvar vid min sida det kommande året. Ni har inte bara stöttat mig utan bidragit med tillflyktsorter, skratt och tårar.

Sitter och jobbar med mina Mål för det kommande året. Har insett att en tydlig målbild är viktig, hur ska man annars komma framåt på resan om inte slutdestinationen är tydlig och klar?

Önskar alla gamla och nya kunder välkomna med stora och små projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar