tisdag 18 januari 2011

Från Elefantsafari till Isprinsessa

Soffan Före Förvandlingen


Isprinsessan

Armstöd


Soffan ovan har förvandlats från en orangerödgrön orientaliskt mönstrad soffa till en vackert gnistrande vit skapelse. Tyvärr framgår inte gnistret så bra på bilderna men det är silverliknade trådar vävda i tyget som gör att det får en fantastisk lyster. Det är alltid extra spännande att se det färdiga resultatet när kunden väljer ett helt annat tyg än det som möbeln var klädd i före förvandlingen.

Fick en härlig avslutning på förra veckan i Lindvallen, Sälen. Kanonväder på fredag, kall, blåsigt och snöigt på lördagen och spöregn under hemresan på söndag vilket innebar glashala vägar men vår chaufför skötte sig exemplariskt och vi kom hela hem till Gävle.

I morgonkväll är det nätverksträff med mentorprogramet: Mentor eget Företag, som jag är med i under ett år. Ska bli roligt att träffa alla adepter och mentorer igen och jag ser fram emot Johan Dahls föreläsning om Sälj för Ickesäljare. Har varit på ett par seminarier med honom tidigare och han är en man med mycket energi, inspiration och full av tänkvärda ord. Ser också fram emot att träffa min inspirerande och stärkande mentor Laila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar