fredag 21 januari 2011

Äntligen fredag!
Pågående projekt på verkstadenDå var det äntligen fredag, veckan har iofs varit toppen med fullspäckat schema och hög aktivitet på mobilen men idag kommer min fantastiska kompis Anna. hon är inte bara en underbar människa, hon är en superduktig fotograf och annonsproducent också. Ska bli härligt att rå om henne hela helgen och inte tänka jobb, prata, skratta och bara må gott.

Veckan har till stor del bestått av jobb men också en hel del målbildsarbete och seminariet med Johan Dahl i onsdagskväll överträffade mina förväntningar, han sprider så mycket energi, kloka ord och kunskap. Får ni tillfälle så gå och lyssna på honom. Igår kollade jag såklart på Antikrundan, alltid snappar jag upp något matnyttigt och efter det stod Antikmagasinet på Kunskapskanalen på tur som handlade om Caféstolens historia. Mycket intressant för Möbelnörden ;)

Soffan på bilden är för dagen det pågående projektet. Har rivit bort all gammal stoppning, den bestod till största delen av någon form av mossa och till min stora förtjusning ramlade fyra gamla tidningar från 40-talet ur stoppningen. Sitsen är omgjord och för tillfället är det ryggen som ska få ny stoppning. Soffan ska kläs i ett underbart vackert tyg från Sydtextil. Såklart kommer det bilder när soffan är omklädd och fin igen.

Då återstår det bara att jobba på och att önska er Trevlig Helg!

3 kommentarer:

 1. Ser ut som ett spännande projekt!

  SvaraRadera
 2. Men hur går det med detta då?!
  Nyfiken

  SvaraRadera
 3. Kolla in inlägget fredag den 4:e februari så får du se resultatet =)

  SvaraRadera