måndag 26 april 2010

Vårmarknad i Nybo, Valbo

 
Spana in fåren längst till vänster.Visst är de bedårande!?! Och till försäljning...Frida och ToveI lördags visade Tyg och Tagel Tapetserarverkstad upp sig på Vårmarknaden i Nybo. Vädret var strålande och tur var väl det eftersom det är en utemarknad. Jag hade laddat upp med fårskinnsprodukter till försäljning, en fåtölj att jobba med och en massa flyers och visitkort att dela ut. Till min hjälp hade jag superduperbästa Tove och min fantastiska mamma. Det gjorde en strålande insats med att dela ut flyers och visitkort. Vill passa på att rikta ett oändligt stort tack till Anna som har hjälp mig med att göra läckra flyers och visitkort. Alla flyers tog slut så nya måste tryckas upp =)

Tyvärr gick inte försäljningen speciellt bra men det var inte det som var huvudsyftet heller utan att marknadsföra mig och tapetserarverkstaden. Det är lite svårare att mäta hur det gick men förhoppningsvis genererar det i några jobb. Många var nyfikna och frågvisa vilket var jätteroligt!!!

1 kommentar:

  1. Jättekul att alla flyers och visitkort gick åt! Och att det blev en lyckad dag! Hoppas på många nya kunder nu! Kram /Anna

    SvaraRadera