måndag 26 april 2010

Vägen mot Paradiset Del 4 - The End But Hopefully To Be Continued

 
Två stolta Stor Adam poserar på klipporna. Foto: Anna Lindholm 
Stolt Stor Adam poserar på klipporna. Foto: Anna Lindholm 
Snygga Paradiset, så stolt att den nästan lyfter. Foto:Anna Lindholm
Ja, då har jag kommit till sista delen av Vägen mot Paradiset, en väg som jag hoppas kommer att fortsätta även om den för tillfället är slut. Jag håller koll och letar nya medlemmar till Paradisfamiljen, tyvärr betingar de alltför ofta ett ganska högt pris men skam den som ger sig. När som helst står det en ny familjemedlem och väntar på mig.

Jag och Anna Lindholm som är en fantastiskt duktig fotograf packade en lastbil med de färdiga Paradismöblerna och åkte till Höga Kusten för att fotografera skönheterna. Klart det förtjänade att fotograferas på en av jordens vackraste platser efter helrenoveringen.

Stort TACK till Anna för bilderna!!! Nu pryder möblerna mitt vardagsrum och är onekligen unika i dagens IKEA-land...

2 kommentarer:

  1. Hej fantastiskt duktiga du..nu har jag kikat runt hos dig o bara förundrats över vad du skapar.. Ofta ofta ser jag fantastiskt fina möbler på loppis som e i behov av renovering.. O jag kikar o drömmer om att kunna åstadkomma det du gör..renovera upp dem.. Tack för att jag fick kika o ha en fin valborg första maj

    SvaraRadera
  2. Välkommen att kika så ofta du vill och ja, det är fantastiskt att få se förvandlingen hos alla möbler...Trevlig Valborg!!!

    SvaraRadera